idk frame
 

27/07

Hallo liefste Belgen in België
Tessa, Lien, Nele, Anna, Mathieu, Sari en Lotte stonden deze morgen dapper op om 5 uur. Zij besloten om het ochtendgebed nog eens mee te maken. De rest genoot van nog enkele uurtjes slaap. Verenigd aan de ontbijttafel bespraken we met welke spelletjes we de monniken vandaag zouden entertainen. Een dag vol sport, spel en plezier stond op het programma.
We deelden de monniken op in twee groepen. De eerste groep werd ondergedompeld in de volleybalwereld onder leiding van coach Michiel en hulpcoach Robin. De monniken hadden de microbe al snel te pakken en Robin en Michiel leverden uitstekend werk. De tweede groep kon genieten van spelletjes. De klassiekers zoals ‘Pang’, ‘Kiekeboe’, ‘Vlaggestok’ en ‘Zakdoek leggen’ kregen de monniken voorgeschoteld. Na een tijdje wisselden de groepen. Wederom werden we verbaasd door hun enthousiasme. Het geluk dat ze uitstraalden gaf ons energie om er volledig voor te gaan. Zowel wij als de monniken genoten enorm van deze leuke spelletjesdag.
Na de spelletjes gunden we onszelf wat vrije tijd. Iedereen kon dit naar eigen zin invullen. Sommigen genoten van een namiddagdutje, anderen gingen nog wat souvenirs kopen en nog anderen verzetten hun gedachten bij een wandeling.
’s Avonds vergaderden we over het infomoment dat op 15 november plaatsvindt. Hier kunnen jullie komen luisteren naar al onze verhalen en genieten van een fotoreportage. Bij deze zijn jullie allen al van harte uitgenodigd.
Na de vergadering leegden we onze hoofden tijdens het sterren kijken op het dak. We zagen verschillende vallende sterren en onze wensen dansten in de spotlight van de maan.
Voldaan kropen we in ons bedje.
Groetjes van jullie liefste Belgen in Nepal.
P.S.: weetjes van de dag
1. Lisa haar zus wordt vandaag 16. Proficiat Sarah!
2. We bereiden de verjaardag van Brecht voor, maar shhht het blijft een verrassing.